Jonggidsen

Leeftijd:
11 tot 14 jaar

De jogi's zijn cool, harstikke leuk, keigoed, kicken, snel, te gek, steengoed, tof, allright, gaaf, knap, oké, puik, voorteffelijk, heerlijk, plezierig, prima, teder, zacht, amus-ant, dolletjes, enig, geinig, lollig, mieters, moppig, olijk en ga zo maar door!

Deze meisjes van 11 tot 13 jaar, krijgen al wat meer inspraak en verantwoordelijkheid in het scouts-gebeuren.

Tijdens het jaar is er plaats voor gezellige knutselactiviteiten, vettieg spelen, natte bekentochten, het sjorren van sjieke dinges, spannende bosspelen, schrikspelen om van te klappertanden, zelf je eigen potje koken op een houtvuur, knots-gekke dorpsspelen, een ontzettend plezant weekend. En last but not least: een kamp om het hele scoutsjaar naar uit te kijeken en nog langer over na te praten!

Contact: jonggidsenleiding@gidsenboseind.be

Celine (takleidster)                                                      Joline

Wiebeke                                                                       Naomi

Veerle